KLINË :Punime në rrjet, në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë elektrike deri në 4 orë

14.01.2023

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Klina 3 (kodi: 52000101) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Përlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha; fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

SHARE