Gashi e Hoti kujtojnë 22 vjetorin e Betejës së Koshares

Sot është bërë 22 vite nga Beteja e Koshares, ndërsa kjo datë shënohet çdo vit.

Në çdo përvjetor kujtohen ata që falën gjënë më të shtrenjtë për lirinë, jetën.

Edhe kryetari i Kuvendit Komunal në Klinë, Fadil Gashi dhe nënkryetari i kësaj komune kanë kujtuar këtë betejë.

Në një postim në FB, ata shkruajnë:

SOT 22 VITE NGA BETEJA HISTORIKE
E KOSHARES
Lavdi Dëshmorëve, Martirëve
dhe të gjithë të rënëve për LIRI !

SHARE