ESPN: 50 mijë tifozë shqiptarë pritet të jenë në ndeshje me Italinë

UEFA dhe autoritetet gjermane po përgatiten për mbi 50,000 tifozë të Shqipërisë që të marrin pjesë në ndeshjen e së shtunës në Euro 2024 kundër Italisë në Dortmund, thanë burimet për ESPN.

Ky pritet që do të jetë kontigjenti më i madh udhëtues i çdo skuadre tjetër përveç vendit pritës.

Dhe i tillë është interesimi për lojën në Shqipëri.

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka pezulluar parlamentin e vendit për 10 ditë për të mundësuar që mbi 100 ministra dhe parlamentarë të marrin pjesë në ndeshjet e grupit B të ekipit kundër Italisë, Kroacisë dhe Spanjës.