Zbulohen pllakat e shtabeve të UÇK-së në Sferrkë dhe Përqevë !

Organizatat e dalura nga lufta,dega në Klinë ka zbuluar pllakat e shtabeve të UÇK-së në shtëpinë e Shpend Gashit në Përqevë dhe në shkollën e Sferrkës,ku ishte gjatë luftës shtabi !

SHARE