Ky është programi i Festivalit “I Këndojmë Lirisë”, që nis më 6 .7.8 Qershor në Klinë

Drejtoria artistike e Festivalit Folklorik i kèndojmè Lirisè ,njofton pèr rènditjen e Ansambleve grupeve edhe rapsodève se kur do te jenè ne program me 6, 7 dhe 8 Qèrshorè 2024 ne Klinè
NATA E PARÈ 6 QERSHOR
1 AKV ,, Anamorava ”Viti
2 AKV ,,Selman Kadria”ISTOG
3 Fatmir Miroci dhe grupi nga Juniku
4 SHKA ,,Drita Dervenit ” SARAJ
5 AKV ,,Zèri Lugines” BUJANOC
6 Rapsodi NAZMI HAJDARI
7 AKV ,,Ilirida” SHTIME
8 AKV ,, Flaka e LLapit” PODUJEVÈ
9 Grupi Rapsodève HANI ELEZIT
10 Pèrparim Tomqini DIBER -PESHKOPI
NATA E DYTÈ 7 QERSHOR
1 Ansambli Qytetit OBILIQ
2 AKV ,,Tingujt e Vèndlindjes” STAGOVÈ
3 Rapsodèt Petrit dhe Feriz Krasniqi
4 AKV ,,Pjetèr Bogdani”HAS -SHQIPÈRI
5 AKV ,,Jehona” SUHAREKÈ
6 Rapsodi Besim Gjepi
7 AKV ,,Devolli” Korçè
8 Rapsodèt nga Bukoshi Suharek
9 Rapsodi Lutfi Istogu
NATA E TRETÈ 8 QERSHOR
1 AKV ,,Kastriotèt” FERIZAJ
2 AKV ,,Thesaret Labe” -TIRANÈ
3 Rapsodi Rrahman Pagarusha
4 AKV ,,Shote Galica” DRENAS
5 AKV ,,Bajaram Curri” PRISHTINÈ
6 AKV ,,Deqani” – DEQAN
7 AKV ,,Ded Gjo Luli” Tuz- Mali Zi
8 AKV ,,Agimi” PRIZREN
9 Emin Raci Rapsod
te gjitha Ansamblet grupet duhet ta kenè programin ne 5 kopje 3 per Juri dhe 2 per Konfereciere , suksese te gjthve