Emocionuese pas 32 vjetësh mbahet sërish Turniri i Futbollit të Vogël në Klinë, për nder të 2 Korrikut

Për nder të 2 Korrikut u mbajt Turniri i Futbollit të Vogël, ku u zhvilluan dy ndeshje futbolli në Klinë.

Pjesmarrësit kanë publikuar dy fotografi emocionuese në rrjetin social FB ku njëra ishte shkrepur më 2 Korrik 1992 në Sferkë dhe tjetra fiks pas 32 vitesh, më 2 Korrik 2024, në Klinë.

“Ishte kēnaqesi dhe nostalgji kur takohêsh më shokë tē viteve tē 90, ta.dhe kujton kohēn së si zhvillohej futolli nē atë kohë.

Një herit ishte edhe e dhimbshme pêr shokët qē tani nuk janë me në mesin tonë.”, shkruan në FB Sejdi Godanci një nga pjesmarrësit.