Të lënduar, në aksidentin e para pak minutave në Pejë

Para pak minutave në qytetin e Pejës ka ndodhur një aksident i dy veturave. Sipas dëshmitarëve të pranishëm nga ky aksident ka persona të lënduar, identiteti i të cilëve ende nuk dihet. Në vendngjarje kanë dalur policia, ndihma e shpejtë dhe zjarrëfiksat./Klin info

SHARE