Sa para merr Ramiz Kelmendi për një muaj?

Ish-deputeti dhe biznismeni Ramiz Kelmendi në një intervistë për emisionin Gjesi të T7, ka folur rreth pagës që merr çdo muaj.

a href='https://www.facebook.com/ilir.dedaj.5'>

Kelmendi ka deklaruar se pranon pagë një milion euro në muaj. Ai ka treguar edhe se çfarë bënë me gjithë këto para.

Unë i marrë gjithë këto para, por 990 mijë i riinvestoj”, ka thënë Kelmendi.

SHARE