Emision i organizuar nga drejtori i bujqësisë, Naser Morina, realizuar nga RTV 21

Dëmet në ekonominë e Klinës pas Covid-19 të mëdha
Komuna planifikon ndihmë për kapërcimin e situatës Komuna e Klinës ka filluar procesin e identifikimit të dëmeve të shkaktuara në ekonomi nga situata e pandemisë Covid-19. Mbyllja e shumë bizneseve ka reflektuar me largimin e dhjetëra punëtorëve nga puna. Në gjendje më te vështirë  në këtë komunë janë sektori i ndërtimtarisë dhe gastronomia.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media 

SHARE