Edona Sahiti, drenicakja që po pëlqehet në Tik – Tok

E re në moshë, por tejet kreative dhe e dashur për audiencën.

Është kjo Edon Sahiti nga fshati Burojë e Skenderajt, video e së cilës po pëlqehen shumë në aplikacionin Tik Tok.

Postimet e saj janë mjaftë virale dhe komentohen nga një numër i madh ndjekësish.