Edhe një rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 33 raste me Covid-19 në Kosovë, 46 të shëruar dhe të vdekur.asnjë Ndër të prekurit me virus, është edhe një person nga Klina, më saktësisht nga qyteti i Klinës 1 rast

SHARE