Kurti planifikon të shpërndaj kupona monetar për blerjen e gjërave esenciale

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka thënë se në programin qeverisës ka paraparë që të mundësojnë shpërndarjen e kuponave monetar në mënyrë që të shfrytëzohen nga ana e përfituesve të ndihmave sociale për blerjen e produkteve ushqimore vendore.

Kurti ka thënë se “Qeveria jonë ju siguron se do të angazhohet në rikithimin e ekonomisë në normalitet”.

Ai tha se krejt këto masa do e ndihmojnë ekonominë e vendit dhe secalin prej nesh.

Kandidati për kryeministër tha se duhen ndryshime domethënese rrënjësore.

SHARE