Edhe një rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 115 raste me Covid-19 në Kosovë, 116 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, është edhe një person nga Klina, më saktësisht nga fshati çabiq.

SHARE