Edhe 3 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 117 raste me Covid-19 në Kosovë, 131 të shëruar dhe 5 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Gremnik.2 persona dhe një nga Klina

SHARE