Edhe 3 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 119 raste me Covid-19 në Kosovë, 118 të shëruar dhe 8 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Bokshiq.1 person Grabanic 1 Person dhe nga Klina 1 person

SHARE