Nxënësit e klasave të 9-ta në Klinë mbajtën garat e “Fizikantëve të Rinjë”

Sot në Klinë u mbajt gara e “Fizikantëve të Rinjë”, në nivel lokal.

Në këtë garë morën pjesë nxënësit e klasave të 9-ta, derisa u organizua nga DKA-ja në bashkëpunim me mësimdhënësit e Fizikës dhe Shoqatën Kosovare të Fizikës.

Nxënësi fitues do ta përfaqësoj komunën në garën në nivel vendi e cila do të mbahet më datën 28 shkurt 2021./Klia.info/

SHARE