Labinot Kabashi po kërkohet nga Porto

Porto, është në kërkim të vazhdushëm te ish-futbollistit të Barcelonës.

Kabashi tashmë ka shkëputur marrëveshjen me Barcelonën B’ dhe është duke pritur ofertë nga ndonjë klub tjetër,

Sipas “Sporti.info”, Kabashi është duke u kërkuar me ngulm nga skuadra e Portos.

Përveç portugezëve, në garë për lojtarin janë edhe disa skuadra të tjera evropiane. 

SHARE