Dr. Lul Rakaj vizitoi QKMF-në në Klinë

Sipas një njoftimi të QKMF-së në Klinë, sot ka vizituar QKMF-në dr. Lul Rakaj, ku u prit nga stafi mjekësor i Klinës

NjoftimFalënderojmë Prof.Dr.Lul Raka – Pergjegjës per parandalim,menaxhim e kontrollë të covid-19 në Republikën e Kosovës, pêr vizitën e tij ne Institucionin tonë ku u informua nga Shtabi emergjent i QKMF-së per gjendjen në komunën tonë dhe masat e ndërmarra ndaj pandemisë!
Poashtu z.Raka me ne ndau gjithe pervojen dhe eksperiencat e tij se si ta menagjojme edhe ma mire pandemine Covid 19.
Falemenderit Profi