Djali shet televizorin e shtëpisë, nëna thërret policinë

Një grua në Gjakovë ka njoftuar policinë pasi djali i saj ka shitur televizorin e shtëpisë dhe më pas e ka shitur.

Sipas raportit policor, i dyshuari është arrestuar, ndërsa televizori i është kthyer ankueses.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje,

SHARE