Derbi i qytetit në mes të KV Klina dhe KV Dukagjini

Nesër zhvillohet derbi lokal në volejboll në mes të dy ekipeve nga Klina, KV Klina vs KV Dukagjini. Të dyja ekipet nuk kanë asnjë humbje. Klina info do ta transmetojë ndeshjen live nga ora 16:00. Sponzor gjeneral për transmetimin e ndeshjes është AMO/Klina.info/

SHARE