Arjon Gashi lojtar i KPP Dukagjinit nënshkruan kontratë 2 vjeqare

Sot lojtari Arjon Gashi bashk me klubin e Pingpongut Dukagjini kanë zyrtarizuar kontratën 2 vjeqare të cilën Gashi e ka pranuar menjeherë edhe pse kishte oferta nga klubet e qyteteve tjera Arjoni me plot kënaqësi zgjodhi ta përfaqëson Klinën e jo një klub të qytetit tjeter. Ja shkrimi i plotë i lojtarit :

“Jam shumë i lumtur që kam nënshkruar kontratë edhe për 2 vite me klubin e Pingpongut Dukagjini,edhe pse kisha oferta edhe nga klubet e qyteteve tjera vendosa bashk me familjen time që ti qëndrojë besnik klubit të qytetit,falenderoj klubin për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm dhe për mbeshtetjen e madhe ndaj meje,falenderojë poashtu edhe familjen time e cila në qdo sekondë është pranë meje.Unë jam gati për sfidat e reja do të bëj më të mirën time , Forca Dukagjini?❤️”