Dega e LDK-së në Klinë ka mbajtur një takim të rregullt në Qeskovë

0
15

Postim i Dega LDK -së Ne Klinë

Dega e LDK-së në Klinë ka mbajtur një takim të rregullt në Qeskovë

Kryesia e Nëndegës së LDK-së në mbrëmjen e kaluar ka mbajtur një takim informues në fshatin Qeskovë.

Të pranishëm në këtë takim ishin nënkryetari i LDK-së, Besim Hoti, i shoqëruar nga kandidati për deputet, Isuf Berisha, zëdhënësi i degës, Arben Limani si dhe kryetari i nëndegës, Naim Berisha.