Covid-19 në Shtëpinë e Bardhë, dalin rezultatet për Ivanka Trump dhe burrin e saj

Ivanka Trump dhe Jared Kushner kanë rezultuar negativ për koronavirus.

Presidenti amerikan Donald Trump dhe Zonja e Parë Melania Trump janë ën karantinë pasi dolën pozitiv me Covid-19 të premten.

E bija e tij Ivanka, dhe dhëndri Jared Kushner, të dy këshilltarë të lartë në Shtëpinë e Bardhë, dhe djali më i  vogël i Trump, Barron rezultuan negativ.

Disa zyrtarë të lartë të Shtëpisë së Bardhë janë testuar pas përhapjes së sëmundjes