Burri nga Drenica që doli në rrugë të përgatis fli për gruan e tij që e ka të sëmurë

Një burr në moshë bashkë me një grua është parë duke përgatitur fli me saç në Skenderaj sot gjatë ditës.

Veprimi i tyre ka habitur kalimtarët mirëpo kjo gjë nuk ju ka bërë përshtypje të moshuarve, të cilët kanë vazhduar punën pa u penguar fare.

Ndërsa fotografi, Sefer Aliqkaj që i ka shkrepur fotografitë e ka zbuluar edhe arsyen.

“”Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”, citohet të ketë thënë plaku.

Postimi i plotë:

Përkushtim, sakrificë e dashuri në vepër
Mu në zemër të qytetit axha Sahit Prekazi, në kushte jo normale përgatiti fli.
Dhe a e dini përse dhe për kënd?
Pasi e fotografova me habiti me përgjigjen e tij.
“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”.
Shëmbull që duhet ndjekur nga të gjithë!

SHARE