Brenda jave fillojnë punimet në rrugën Kijevë- Dollc

Zv/ministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka njoftuar se sot kanë nënshkruar kontratat për ndërtimin e rrugës Prishtinë-Pejë, përkatësisht segmenti Kijevë-Dollc (llotet 2,3 dhe 4), ndërsa lloti 1 është në rivlerësim.

Ndërsa, deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes, Gramos Agusholli ka bërë me dije se brenda një javë fillojnë punët.