Bllokohet fshati Dollc Foto

Në hyrje të fshatit Dollc të Klinës kanë bllokuar rrugën. Arsyen nuk e dijmë dhe qytetarët thonë se nuk e dinë se kush e ka bllokuar rrugën. Ndiqni fotot!