Policia bllokon rrugën në Dollc

Shtabi i Emergjencës së Komunës së Klinës, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe në koordinim me shumicën e banorëve të Dollcit kanë bllokuar rrugën në këtë fshat. Klina info merr vesh arsyen e bllokimit të rrugës, shkak që të mos kenë mundësi të kyçen në qytet përmes këtyre rrugëve

SHARE