Binak Kalludra pronar i Benita Bioprodukt, vullnetarisht largon mbeturinat në Gjurgjevik të Madh

Benit Bp, me pronar Binak Kalludra sot vullnetarisht duke larguar mbeturinat në fshatin Gjurgjevik i Madh.

Ai ka dalë me makinerin Benit Bp, dhe ka pastruar rrugët dhe terrenin.

Derisa banorët e fshatit e kanë falënderuar.

I njejti, u kërkoj atyre të mos hudhin mbeturina dhe ta ruajnë ambientin dhe natyrën.

Binak Kalludra njihet si njeri, i cili mban shumë aktivitete vullnetarisht dhe në të mirë të komunitetit dhe vendit./Klina info/

SHARE