Berisha takon mërgimtaret ne Klinë

Krytari i VV ne Klinë Xhafer Berisha ka taku disa mërgimtarë Ne Kline

Postimi i plot

Sot, së bashku me aktivistë u takuam me disa mërgimtarë, të cilët shprehën interesim të njoftohen për së afërmi rreth situates politike në vend dhe rreth politikave dhe programit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, në nivel Qendror dhe Lokal.

U pajtuam se vendi ynë ka nevojë urgjente për daljen e vendit nga kjo krizë. Kosova seriozisht ka nevojë për shkëputjen nga kthetrat e kriminelëve që e kanë mbërthyer vendin tonë.

Mërgata gjithmonë kanë ditur ti dalin Zot Kosovës, e jam i bindur që edhe këtë herë, mërgata do të jetë në Lëvizje, me Albin Kurtin Kryeministër, për të mirën e vendit tonë, Kosovës.