UNICEF do të shpërndajë mbi 12,000 pako higjienike për familjet në nevojë (FOTO)

Zyra e UNICEF-it në Kosovë do të shpërndajë mbi 12,000 pako higjienike për familjet në nevojë.

Brenda pakove ka edhe fletushka informative mbi mbrojtjen nga COVID-19 dhe rëndësinë e mbajtjes së highienës personale, njofton Klan Kosova

“Dje dhe sot, zyra jonë së bashku me vullnetarët e Redcrossofkosova Rck ka shpërndarë 400 pako në Ferizaj dhe 200 në Obiliq, përderisa 20 pako u ndanë edhe për nënat dhe fëmijë që gjenden në izolim në Menzen e Studentëve. Pakot do të shpërndahen edhe në lagjen e komunitetit romë por edhe në pjesë të tjera të Kosovës!” duhet në njoftimin e UNICEF.

SHARE