Ngucati viziton Malishevën kërkon ndihmë për një ushtar të UÇK-SË

Kryetari i OVL UÇK Hisni Ngucati bashk me antarin e kryesisë Hajdin Balaj dhe me kryetarin e OVL në Malishevë kanë vizitu kryetarin e Malishevës Ragip Begaj ku kanë kërkuar ndihmë për veteranin e UÇK-SË Faik Zogaj për ti dal në ndihmë për ndërtimin e shtëpisë,Faik Zogaj nga Mleqani i Malishevës ka filluar ndërtimin e shtëpisë me paratë e njerzve vullnet-mirë ai nuk ka mundësi që të vazhdojë ndërtimin kështu që kërkon që ta ndihmojnë të gjithë kush mundet ai po kërkon ndihmë edhe nga kryetari Begaj i cili tha se do të mundohet ti ndihmojë kësaj familje me kapacitetet që ka komuna e Malishevës./KlinaInfo/

SHARE