Bashota mban takim me strukturat e PDK-SË në Klinë

Partia Demokratike e Kosovës- Dega në Klinë sot ka mbajtur takim me kryesinë dhe kryetarët e nëndegëve, në këtë takim morën pjesë kryetari i degës Z. Sokol Bashota edhe anëtarët e grupit koordinues Z. Bajrush Xhemajli, Ibrahim Gashi dhe Behxhet Maliqi.
Ky takim kishte për qellim njoftimin dhe diskutimin e situatës aktuale dhe përgatitjeve të partisë drejt fitoreve të reja.

SHARE