Asfalti i dëmtuar në Shtaricë, banorëve po ua vështirëson kalimin

142

Ka mbi dy vite që asfalti në fshatin Shtaricë është prerë dhe ka mbetur në gjendje të tmerrshme.

Kjo po u sjellë telashe edhe banorëve sidomos atyre që kalojnë me veturë në këtë pjesë.

Madje, pikërisht në këtë vend ndodhet edhe marketi në fshat, dhe shtëpive të tjera të banimit.

Banorët kërkojnë përmes Klina.info që Komuna të intervenojë sa më shpejtë.