Detaje shkaku që u arrestua qytetari në qendër të Klinës

Klina Info pak më herët iu informoi se një qytetar u arrestua në qendër të qytetit.

Gjithashtu sipas burimeve jozyrtare dyshohet se i njëjti u arrestua pas një mos marrëveshje me policët.

Por, sipas burimeve Klina Info mëson se si ndodhi rasti. Dyshohet se pasi policia kishte dënuar motrën e të dyshuarit, pasi i njëjta kishte parkuar në vendin e ndaluar veturën e saj, personi i arrestuar kishte ofenduar dhe sharë pjesëtarët e PK-së.

Do t’ju mbajmë të informuar.

SHARE