Asambleistja Sejdija, ka një apel për kryetarin e Klinës

Asambleistja e Kuvendit Komunal në Klinë, Elvire Sejdija, në një intervistë për Klina info ka thënë se ka disa kërkesa për kryetarin e Klinës

Si rezultat i virusi COVID-19 do te apeloja tek Kryetari i Komunes Z. Zenun Elezaj si dhe tek organet kompetente te ndihmojne (pos rasteve sociale) edhe nje kategori te pensionisteve te cilet nuk kane anetare tjere te familjes ne maredhenje pune.
Kam edhe nje kerkese ne emer te shume qytetareve qe nderlidhet me orarin e levizjes si vendim i nivelit qendror dhe ai te propozohet me një orar tjeter me te gjatë. Kete propozim mund ta beje gjithashtu Kryetari i Komunes Z.Zenun Elezaj duke j`u drejtuar Qeverise ne detyre dhe ne rast te aprovimit do te lehtesohej shume gjendja qe nderlidhet me tollovite qe nga aplikimi i orareve te propozuara nga niveli qendror.Te behemi edhe ne pjese e propozimeve ne favor te qytetareve te Klines dhe gjithandej. Gjithashtu i përgëzoi të gjitha organet kompetente për menagjimin e situates, dhe të gjithë qytetaret për respektimin e reegullave! Klina medel shembull…!/Klinainfo/