Në çfarë aksioni vdiq polici në Zhur të Prizrenit

Shaban Osmanollaj ka treguar se aksioni në të cilin ka humbur jetën Sami Thaqi ka qenë “operacioni [i Policisë së Kosovës] ka pasur të bëjë me parandalimin dhe zbulimin e narkotikëve”.

Këtë e ka bërë të ditur për IndeksOnline.

Gjatë këtij aksionit ka humbur jetën një pjesëtar i Policisë së Kosovës dhe dy të tjerë janë mbetur të lënduar.

Drejtori i Spitalit të Prizrenit për IndeksOnline, Afrim Avdaj ka thënë se njëri nga ta është në gjendje kritike për jetë