Detaje se si ndodhi shpërthimi gjatë aksionit të antidrogës në Zhur

Detaje se si ndodhi shpërthimi gjatë aksionit të antidrogës në Zhur

Detaje se si ndodhi shpërthimi gjatë aksionit të antidrogës në Zhur

Sonte ka ndodhur një shpërthim në fshatin Zhur të Prizrenit gjatë një aksioni të antidrogës.

Si pasojë e kësaj ka mbetur i vdekur një pjesëtar i Policisë së Kosovës, Sami Thaçi dhe dy të tjerë të lënduar, si dhe një fëmijë.

Por si ndodhi e tërë ngjarja?

Një dëshmitar nga vendi i ngjarjes ka treguar se një person që dyshohet se është marrë me lëndë narkotike ka montuar një bombë në shtëpi të tij, me ç’rast fëmija i lënduar është pjestar i familjes së tij.

Ndërsa, Shaban Osmanollaj ka treguar se aksioni në të cilin ka humbur jetën Sami Thaqi ka qenë “operacioni [i Policisë së Kosovës] ka pasur të bëjë me parandalimin dhe zbulimin e narkotikëve”.