Anulohen zgjedhjet në Han të Elezit

Me vendim të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa (PZAP), janë anuluar zgjedhjet në komunën e Hanit të Elezit, ku për rrjedhojë do të ketë rivotim.

PZAP-ja e ka pranuar si të bazuar ankesën e kryetarit të kësaj komune, Rufki Suma.

Në zgjedhjet e 17 tetorit, në Han të Elezit pas 14 viteve, në pushtet erdhi Partia Demokratike e Kosovës, me në krye Mehmet Ballazhin.

SHARE