Për “tradhëtinë” e kujt, flet shefi i kabinetit të kryetarit Elezaj

Pas ngjarjeve të zhvilluara sot në Kuvendin e Klinës, ku përveç opozitës, seancën e braktisi edhe shefi i grupit të asamblistëve të AAK-së, ka pasë mjaft shumë reagime nga qytetarë dhe politikbërës lokal.
Një reagim shumë i ashpër doli edhe nga shefi i kabinetit të Kryetarit të Komunës.
Qendrim Millaku, shef i kabinetit të Kryetarit, përmes rrjetit social facebook, postoi një status ku bëhej fjalë për tradhtinë që i referohej një miku, bashkpuntori e mbase edhe bashkpartiaku si dhe vendosmerisë për të ecur përpara të luanit. Ndoshta qendrueshmerinë dhe forcen e luanit ja ka atribuar kryetarit Zenun Elezaj, mbetet e panjohur për opinionin. /Klina.info/

Lexojeni në vazhdim statusin e shefit te kabinetit.