Në Ditën e Çlirimit të Klinës, mirënjohje për Klubin e Boksit “Dukagjini”

Per nder të 18 Qeshorit Ditës ë Çlirimit të Klinës, Krytari i kësaj komune, Zenun Elezaj në Bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit, në krye me Drejtoreshën Fatjona Gashi, për sukseset e arritura në sport ndanë mirënjohje per Klubin e Boksit Dukagjini Klinē.

SHARE