Ambasadorja e Izraelit: Faleminderit Kosovë, kohët e vështira i tregojnë miqtë e vërtetë

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë ka shprehur falënderimin ndaj institucioneve të Kosovës për mbështetjen pas sulmit mbi këtë shtet nga grupi i Hamasit.

“I nderuar kryeministër, edhe një herë, faleminderit për mbështetjen e paepur personal dhe të Kosovës për Izraelin në këtë ditë të errëta dhe të vështira”, ka shkruar, Ziv në X.

“Kohët e vështira i tregojnë miqtë e vërtetë”