Alarmohen stafi mjekësor në Spitalin e Pejës, pacientit i gjejnë mjet shpërthyes

Stafi mjekësor në Spitalin Rajonal të Pejës janë alarmuar, pasi një pacientit i është gjetur një mjet shpërthyer në xhep. Policia ka dalë vendin e ngjarjes, teksa pacientët janë larguar.

Lajmin për Sinjalin e kanë konfirmuar edhe nga Policia rajonale në Pejë.

“Sot rreth orës 12:40, Policia është njoftuar s enë spitalin rajonale në Pejë, stafi mjekësor gjatë kontrollit të një pacienti, në xhep të jaknes kanë vërejtur një mjet shpërthyer, Policia ka ndërmarrë veprimet konfor, autorizimeve. Kanë larguar pacientët dhe stafin. Pritet në vendin e ngjarjes të dalë edhe njësiti për deminim”.

SHARE