Një i lënduar nga vetaksidenti në Gllarevë të Klinës, policia jep detaje

Klina info gjatë ditës së sotme ka raportuar rreth një vetaksidenti në fshatin Gllarevë të Klinës.

Zëdhënësi i policisë rajonale të Pejës, Fadil Gashi, ku tregojë se nga ky aksident mbeti i lënduar një person.

“Në orën 14:28 Policia është njoftuar se në Gllarëve të Klinës ka ndodh një vetaksident, personit të lënduar ju ka dhënë ndihma e parë në emergjencë në Klinë dhe më pas është liruar”, tha Gashi.

Klina info ju ka sjelluar pamje në kohë reale nga ky vetaksident.