Akademi përkujtimore për HASHIM R. HALITI

Ftoheni që të merrni pjesë në Akademinë përkujtimore në një vjetorin e vdekjes së ish Komondantit të UÇK-së ,si dhe ish-kryetarit të Organizatës së Invalidëve të luftës së UÇK-së dega – Klinë;

HASHIM R. HALITI

E shunë , 7 Dhjetor 2019

Ora 11:00 homazhe të varrezat e fshatit Ozdrim ;

Ora 14:00 Akademi përkujtimore – Qendra e Kulturës ”Jehona e Dukagjinit”, Klinë.

SHARE