95 aktakuza ndaj 110 personave

Gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore dhe Prokuroria Speciale e Kosovës janë ngritur nëntëdhjetepesë 95 aktakuza kundër 110 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë 22 persona, si dhe janë bërë 8kërkesa për caktimin e paraburgimit të 13 personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

SHARE