Dega e forumit rinor ne Klinë e mbeshtet Kryetarin Isa Mustafa

Postim i nenkryetari i forumit rinor te Ldks Dega ne kline Neritan Manaj

Me Kryetarin Akademik Isa Mustafa ✌️

Dje në media ka qarkullura një lajm kinse rinia e LDK-së e ka nisur nje peticion për shkarkimin e z. Isa Mustafa nga pozita e kryetarit të partisë.

Përmes këtij mesazhi konfirmojme se rinia e LDK-së në Klinë e perkrah fuqishem dhe në menyre unanime kryetarin Mustafa si dhe mandatarin për formimin, e Qeverisë z. Avdullah Hoti.

Rinia e LDK-së në Klinë do jetë si përher mbeshtetëse e organeve drejtuese të partisë dhe vendimeve qe merren përmes shumices.

Fr. LDK-së në Klinë i uron qeverisje te mbare kryeministrit te ri z.Avdullah Hoti.

SHARE