Dr. Spc. Xhafer Morina çdo ditë në Poliklinikën Biolab Zafi, në Klinë

Në kuadër të Poliklinikës Biolab Zafi në Klinë mund të kryeni Vizita Specialistike në lemi të ndryshme, ndër to edhe për trajtimin e problemeve Internistike dhe Kardiologjike, më në krye Dr.spc. Xhafer Morina

Orari i punës: Nga e Hëna deri të Premtën
09:00 deri 14:00

Biolab Zafi 25 Vite së Bashku
Shëndeti mbi të gjitha!

SHARE