Në skuadrën e Premierligës, sot është rezervist një kosovar i talentuar

Për herë të parë te skuadra angleze, Watford rezervist është edhe një kosovar.

Bëhet fjalë për Andi Janjeva, i cili është futbollist i klubit anglez Watford dhe luan për skuadrën U18.

Mirëpo 17 vjeçari në ndeshjen kundër Tranmere është ftuar si rezervist, ky është një sukses mjaftë i madh për futbollistin të ftohet nga skuadra e parë e këtij klubi.

Janjeva luan si mbrojtës kurse talenti i tij duket që i ka lënë mjaftë përshtypje skuadrës angleze pasi që e kanë ftuar edhe në skuadrën e parë

SHARE