Me 25 shtator, homazhe në 24 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit Ahmet Alush Pantina

Me rastin e njëzet e katër vjetorit të rënies heroike, të dëshmorit Ahmet Alush Pantina.
Homazhet do të bëhen me datë 25.09.2022 në orën 11:00.
Fillimisht homazhe do të bëhen tek lapidari i dëshmorit të kombit Ahmet Alush Pantina në fshatin Llozicë, me këtë rast do të bëhet edhe inaugurimi i zhvendosjes dhe i rirregullimit të lapidarit.
Ahmet Alush Pantina u lind me 25.08.1979 dhe u vra me 25.09.1998.

SHARE