Agim Veliu me akuza të rënda ndaj Vjosa Osmanit: Na tradhëtoi, s’ka kuptim të rrijë në LDK më!

Nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu, ka hedhur akuza të rënda ndaj bashkëpartiakës së tij, Vjosa Osmanit, duke thënë se ajo po e tradhëton LDK-në dhe nuk ka kuptim më që të rrij në LDK.

“Të jesh zyrtare e një subjekti siç është LDK-së, dhe të punoj në një subjekt tjetër nuk është tjetër çka veç se tradhti, nuk ka kuptim më që Vjosa të rri në LDK”, tha ai në Pressing.

SHARE